maanantai 7. joulukuuta 2015

Helsinki voittaja -15 ja Voittaja-15 näyttelyissä

Yli 20 vuoden tauon jälkeen päätin, että nyt olisi kai aika käydä jälleen messarin voittaja näyttelyissä. Niinpä puksutimme junalla Satun kanssa koirinemme perjantaina Helsinkiin. Yövyimme hotelli Presidentissä Kampissa. Matka meni kaikkineen suht´ hyvin junamatkoineen ja yöpymisineen. Amalia käyttäytyi todella hyvin. Se ei pelännyt reissun aikana mitään (kuten ei yleensä muutenkaan) ja oli kaikkien kaveri ja nautti saamastaan huomiosta ja rapsutuksista.

Amalia oli lauantaina vielä pentuluokassa Puppy showssa ja sunnuntaina täytettyään 9 kk se pääsi junioriluokkaan. Juniorivoittaja-titteli ja serti oli hilkun päässä. Ruotsi vei voiton nenän edestä :) Elämä on ;) Mutta siis todella iloisesti yllättynyt olen, että juuri 9 kk täyttänyt pikkuiseni pärjäsi noin hyvin :D Marjolle kiitos tästä kaunottaresta. Tästä on hyvä jatkaa.

Tässä arvostelut:

Lauantai 5.12.2015 PUPPY SHOW PEN 1 KP, PN pentu-2
Tuomari Gjetnes Åge, Norja
"Nice type, good size. Well shaped head. Ears could be smaller. Good lenght of neck. Attractive topline. Wellbodied. Exc. Bone & feet. Well angulated front & rear. Quite sound coming & going, effortless From side. Nice temperament and coat.

Sunnuntai 6.12.2015 VOITTAJA 2015Benton Park Avenue Jun ERI 2 SA, vara-Sert
Tuomari Viveca Lahokoski.
"9 kk nuori. Ikäisekseen sopivasti kehittynyt nuori narttu. Hyvät päänlinjat ja tummat silmät. Hieman lyhyt kaula ja niukka eturinta. Kokoon sopiva luusto. Rintakehän tulee vielä täyttyä. Erinomaiset takakulmaukset. Erinomaiset takaliikkeet. Ryhdikkäät ja joustavat sivuliikkeet"

Osan kuvista ottanut Aino Väyrynen

6.12.2015 JUN ERI 2 SA varaSERT (9kk)
 

5.12.2015 PEN 1 KP, PN-2 pentu (8kk)
 
Virkkuna vielä menomatkalla.

Sisu ja Amalia. Ystävät.

 Jollain on extra viikonloppu, kun saa olla sängyssä.
Tai siis eihän siihen lupaa kyllä ollut nytkään mutta...
 
Tunnelmia
 
Kotimatkalla uni maistui <3
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti